fbpx

Top 5 Tik Tok-Vinkit, Joilla Tulet Viraaliksi

Tik Tok

Tik Tok on yksi tämän hetken suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Se on kerännyt runsaasti suosiota viime vuosien aikana, ja ihmiset ovatkin rakastuneet siihen täysin. Jotkin onnekkaat ovat jopa tulleet miljonääreiksi tämän upean alusta ansiosta heidän videoidensa noustua viraaliksi.

Kun kerran nouset Tik Tok -suosioon, alkavat ihmiset lähestyä sinua kovin erilaisissa merkeissä ja erilaisten aiheiden tiimoilta. Sinulle aletaan lähettää PR-materiaalia, saatat päästä tietyn tuotemerkin edustajaksi, sinulle tarjotaan rooleja, ja paljon muuta.

Ja mikäli kuvittelit että viraaliksi tulemisen ja suosion saavuttaminen on vaikeaa, tämä ei oikeastaan pidä paikkaansa, mikäli vain toimit johdonmukaisesti. On olemassa monia esimerkkejä ihmisistä, jotka julkaisivat videon odottamatta ollenkaan, että se nostaisi heidät viraaliksi. Jotkut tekevät vain hauskoja Tik Tok -videoita ja heräävät seuraavana aamuna huomaamaan, että he ovat nousseet yön aikana kuuluisuuteen. Mikäli haet itsekin hyviä vinkkejä  Tik Tok-kuuluisuuteen nousemiseen, takaan, että olet tullut juuri oikeaan paikaan. Me olemme pistäneet muistiin muutamia jippoja juuri sinua varten. Lukaise ne alla olevasta artikkelista ja nauti!

1- Julkaise Runsaasti Videoita


Aivan ensimmäinen asia, johon sinun täytyy kiinnittää huomiota, on useiden videoiden julkaiseminen. Tik Tok-kuuluisuuden tavoittelussa määrällä todella on väliä. Sinun on luotava ja esiteltävä persoonallisuuttasi koko maailmalle tämän alustan avulla. Et todellisuudessa kykene ennustamaan lainkaan, mistä videosta lopulta tulee viraali, ja mikä kerää eniten kommentteja ja jakoja. Tämän takia sinun kannattaakin harkita useiden videoiden julkaisua edes silloin tällöin. Et toki varmaankaan saavuta montaa videota heti aluksi, mutta mikäli videosi on kiinnostava, alkavat ihmiset varmasti jakaa sitä.

Tik Tok on mainio alusta, jossa yrittäjät voivat mainostaa tuotemerkkiään hauskalla tavalla. Jotkut julkaisevat 15-20 videota kahdessa viikossa ja nousivat viraaliin suosioon tämän ansiosta. Älä unohda julkaista Tik Tokiin joka ikinen päivä. On myös mahdollista, että sinulta yksinkertaisesti loppuvat ideat luomiesi videoiden suuren määrän seurauksena.

Tässä tilanteessa sinun kannattaakin katsoa muiden sisällöntuottajien videoita inspiraation saamiseksi. Voit etsiä suosittuja tik tok-videoita, tarkastella muiden ihmisten kohdeyleisöä, ja antaa palaa. Jotkut päättävät esitellä luontoa, toiset päivityksiä matkoistaan, päivittäistä rutiiniaan, meemejä, vinkkejä ja paljon muuta. Älä kuitenkaan vain kopioi muiden ideoita, vaan keksi itsenäisesti jotakin uutta.

2- Seuraa Suosittuja Formaatteja

Toinen seikka, johon sinun kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota, ovat tämän hetken suositut formaatit. Törmäämme uusiin Tik Tok -trendeihin jatkuvasti tai edes silloin tällöin, eikö vain? Niitä julkaistaan kirjaimellisesti kaikkialle. Olivatpa kyseessä sitten trendaavat tanssit, meemit, äänet tai mikä tahansa muu. Voit joko seurata kyseistä trendiä sellaisenaan tai lisätä siihen oman, hauskan otteesi. Pysy vain kartalla tämänhetkisistä tapahtumista ja huolehdi, että myös seuraat niitä. Voi olla, että ihmiset rakastuvat videoihisi ja nouset viraaliin suosioon.

3- Pidä videosi lyhyinä

Videoiden pitäminen lyhyinä on avain Tik Tok-suosion kasvattamiseen. Syy tähän on yksinkertaisesti se, että ihmiset haluavat katsoa lyhyitä videoita, eivät pitkiä. He lopulta vain päätyvät hyppäämään pitkien videoiden loppuun. Tämän takia sinun kannattaa aina noudattaa tätä ohjenuoraa – pidä videosi lyhyinä. Näin ihmiset voivat vilkaista videosi läpi nopeasti, jättää kommentin, tykätä ja jakaa sen. Tällä tavoin mahdollisuutesi nousta Tik Tok-viraaliksi kasvavat huomattavasti. 8-10 sekunnin mittaiset videot ovat aivan tarpeeksi pitkiä. Jos kuitenkin haluat lähettää yleisöllesi viestin, joka vaatii yli 10 sekuntia, on aivan okei tehdä pidempiäkin videoita. Videoiden lyhyinä pitäminen perustuu myös siihen, että mikäli ihmiset haluavat jakaa Tik Tok-videosi jollekin muulle alustalle, kuten Instagramiin, on näillä alustoilla videon julkaisua koskevia rajoituksia. Sinun kannattaa pitää myös tämä mielessä, sillä se kasvattaa mahdollisuuksiasi nousta kuuluisuuteen.

4- Oman äänen nauhoittaminen

Sinun kannattaa myös harkita oman ääniraidan nauhoittamista videota tehdessäsi. Tämä tekee videosta hiukan kiinnostavamman, ja ihmiset pitävät siitä. Videosi päälle puhuminen voi tehdä ihmeitä urallesi. Voit lisäksi myös lisätä avainsanoja videoihisi – tämän avulla Tik Tok voi listata videosi korkeammalle sijalle. Näin tiedät myös, että videosi tavoittaa haluamasi kohdeyleisön.

5- Ole Luova

Mitä videoiden nauhoittamiseen tulee, sinun täytyy olla luova. Et voi vain luoda satunnaisia videoita tylsistä tai merkityksettömistä aiheista, joissa ei ole mitään järkeä. Sinun tulisi aina pyrkiä luomaan videoita, joita on hauska katsoa, ja joita muut ihmiset varmasti arvostavat. Joitakin mahtavia ja hyväksi todettuja ideoita ovat vinkkien jakaminen, erilaiset neuvot, ja moni muu. Kuvaa hauska video yhdessä ystäviesi tai perheesi kanssa. Jaa vinkkejä, joita moni ihminen ei tiedä. Jos olet erityisen hyvä jossakin, jaa video tai jotakin muuta, joka esittelee taitoasi. Näitä voivat olla vaikkapa taidokas kynsien lakkaus, valokuvaus, maalaaminen ja moni muu. Ihmiset myös tekevät usein videoita, joissa he jekuttavat jotakin perheenjäsentä. Pointti on se, että Tik Tok -kuuluisuuteen noustaksesi sinun on näytettävä luovuuttasi.

Mitä tästä opimme?

Listamme asioista, joita voit tehdä tullaksesi viraaliksi on nyt taputeltu. Pidä huolta, että seuraat näitä vinkkejä, ja ne saattavat tehdä ihmeitä!